Hulpouders

Ouders zijn onmisbaar binnen een school. De ouder, het kind en de school zijn geen losse elementen, maar moeten een eenheid vormen. Alleen dan kan het kind de zorg en aandacht krijgen waar hij of zij recht op heeft.

Dit gaat natuurlijk om de zorg bij het leren en in de omgang met anderen, maar ook bij praktische zaken is veel hulp nodig. Denk maar eens aan het organiseren van allerlei feesten; de Sint-Maartensdag, sportdagen, het kerstdiner, helpen bij de musical, bij de kleuters enz.

De hulpvraag van bepaalde dingen staat aan het begin van het schooljaar al vast. U kunt zich dan opgeven via een formulier wat dan verstrekt wordt. Verder verloopt de hulpvraag vaak via leerkrachten, zij doen regelmatig een oproep in de nieuwsflits. U kunt natuurlijk altijd aangeven bij hen wanneer u beschikbaar bent, zij zullen hier dankbaar gebruik van maken!